Rendszeres olvasók

2018. október 8., hétfő

Rózsás új tutorial


Készült Corel 2018-ban 



1
Nyiss egy transzparens alapot 820x530 pixeles méretben.Töltsd ki egy szép gradientel,beállítása:
Mosd el a Gaussian Blur 10-el.
2
Jön a Mehdi-Sorting Tiles
                                   Effects-Edge Effects-Enchance Moore.
Filters Unlimited-Andrew's Filters 01-Blur Up,alapbeállításon.
Filter Unlimited-Disortion Filters-Refractor 2 szintén alapbeállításon. Effects-Edge Effects-Enchance.
3
AAA Frames-Foto Frame 
Layer-New Raster Layer és töltsd ki fehér színnel.Majd jön ez a maszk: 
Majd Layers-Merge-Merge Group és utána az Effects-Edge Effects-Enchance.
4
Erre jön új rétegre a rózsa képe,középre és mivel nagy kisebbé tesszük a Resize 75%-al.
Effects-Image effects-Seamless Tiling.
5
Lépj a rózsa réteg alatti rétegre,
majd a tollat másold le és vidd át a képedre a Paste as New Layer-al. Duplázd meg majd az Image-Mirror-Mirror Horizontal-al fordítsd meg.Kattints a Pick Toolra és amikor megjelenik a kijelölő négyzet,akkor az egyik sarkánál fogva húzd lefelé míg a toll a megfelelő helyre nem kerül:
6
A legfelső virágos réteg szemét csukd be,majd lépj az alap rétegére,legalulra.A Selections-Rectangele-val jelöld ki a belső négyszöget,de ha nem sikerül másképp is lehet. Így: Selection All és Modify-Contract 80 pixel.
Fogd a radirt és lépj vissza a legfelső rétegre majd nyisd ki a szemet és radirozd ki 3 sarkából a virág részletet.A negyedik sarokból ahol a rózsa jobban látható nem kell radirozni. Ezután ismét állj rá a legalsó rétegre és a Soften Brush-al mosd el a belső négyzet sarkát a rózsa alatt,úgy hogy a brush-t állítsd a sarkához és addig kattintsd amíg látszik a belső négyzet a virág alatt.


7
Jön rá a pillangó és a Pick Tool-al az egyik sarkánál fogva toljuk össze a megfelelő méretre,majd told oda ahová szeretnéd.Ezután a női arc következik és amint új rétegen a képedre helyezed told össze a megfelelő méretre ha kell.Mivel a legfelső réteg az arc,ezért a Layers-Arrange Move Down ra kell kattintanod,egészen addig,míg a virág és a tollak mögé nem kerül.Helyezd úgy el,hogy a virág fölött csak a szeme látszódjon.
Layers-Merge-Merge Visible.
8
Most az írás következik.Két Patterns-t is mellékelek hozzá,a Gradient is benne van,de nem javaslok semmit,hogy mit írj rá és nem is ajánlok betűtípust sem amivel és ahogyan írj. Mindezt nektek kell kitalálnotok.
A kép kész,írd alá és lehet menteni jpeg-ként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése