Rendszeres olvasók

2018. október 13., szombat

Flood,Photo Swizzle és néhány trükk


Anyag:ITT

Készült a Corel 2018-ban

Ezt a tutorialt már az eklás oldalamon is megcsináltam,de amikor átnéztem észrevettem hogy nem felel meg.Ezért most újra írom.
1
Nyissatok egy 800x600 pixeles transzparens alapot.
Selection All és másoljátok ezt a képet
a Paste Into Selectionnal a kijelölésbe.
Effects-xero-Bad Dream az alábbi beállítással.

Effects-xero-Clarity alapbeállításon.New Raster Layer és ez a tájkép,de a sarkánál fogva nyomjátok össze egy kicsit,és a középső kockánál fogva nyújtsátok felfelé.

Merge-All Flattennel vonjátok össze a 2 réteget,ne a Merge Visible-vel.
2
Flaming Pear-Flood jön a következő beállítással,
(a színkocka sötétzöld legyen)és egy érdekesség az egér nyilatokat vigyétek a kis Prewiev képetekre és akkor átalakul egy kis kézzé,mutatóujjal,majd kattintsatok valahol a beállított hullámok közé.Egy szép vízkör alakul ki,ott ahol megérintitek a kis ujjacskával,de ez csakis akkor sikerülhet,ha a Size sávban nem nulla van.
3
Jön egy új raster Layer rá.Erre egy hattyú tube képe.Adjatok neki árnyékot,
majd  a Flaming Pear-Flood jön rá,az előző beállításokkal.Új réteg és most a vízkör fölé a felröppenő hattyúk tube képét tegyétek,majd egy újabb rétegen a vízeffektet helyezzétek el.Vonjátok össze ezt a két utóbbi réteget,árnyékoljátok,majd jön megint a Flaming Pear-Flood effekt.Utána megint jön egy érdekes lépés.A Radir eszközt állítsátok be így:
A Flaming Pear-Flood effekt tükröződését a  Radir eszközzel halványítsátok el.De csak az effektet és addig kell kattintani,míg a kívánt hatást el nem éritek.Ezután jön egy újabb réteg és arra a repülő hattyúk tube képe kerül.Árnyékoljátok ezt is,az előző beállítással.

4
Vonjátok össze az összes réteget,majd az Edit-Copy-val másoljátok le.Ezután jön az Image-Add Borders és egy 2 pixeles fekete keret.majd 5 pixeles fehér és ismét egy 2 pixeles fekete és egy 5 pixeles fehér és végül egy 2 pixeles fekete keret.
Selection All és Selection-Modify-Contract 16 pixel. Utána jön az Effects-3D Effects-Cutout
.Majd jön egy 30 pixeles kijelölt keret és ebbe bemásoljuk az egerünkben lévő képet. Adjust-Blur-Gaussian Blur 10.
5
Photo Swizzle-Button Maker. Beállításai: widht:70 Frame Widht:58 Lihgt angle:239  Light Intensity:36  Depht:0  Push:0  Color:fekete Tint:3  pipa az Image kockájában
Utána ismét jön a 2-5-2-5-2 fekete fehér keretvariáció.



A képetek készen van,lehet aláírni és jpeg képként menteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése