Rendszeres olvasók

2018. október 14., vasárnap

Karácsonyi előzetes kép


Készült a Corel 2018-ban

Anyag:ITT

A karácsonyra sohasem lehet elég korán elkezdeni készülődni.Ismét egy szép képet szeretnék ajánlani nektek.
1
Állítsd be a Materials-nál egy szép kék gradientet:

Nyiss egy transzparens alapot  850x600 pixeles méretben és ezzel töltsd ki.Mosd el az Adjust-Blur-Gaussian Blur 30-al. Jön rá a dbs flux-Bubbles:

Ezután a xero-Clarity jön rá.Utána ezt az alapot az Effects-Flaming Pear-Flexify2-vel különlegessé tesszük.

2
Ezután jön rá a png texture.Majd jön a kék kastély.Ha a virágos background túl nagy a sarkánál fogva told össze,majd katt az Object-Align-Horz Center in Canvas,de előtte told egy kicsit feljebb és a kastélyt is:

Körülbelül nézzen így ki.A kastély rétegére kattintva,az Adjust-Variation-al színezd át egy kicsit,azaz 2x kattints a More Cyan-ra.
xero-Clarity alapbeállításon.
Ezután a png lámpa képe kerül rá,ha nagy akkor told össze a sarkánál.Ezt után a Layers-Arrange-Move Down-al vidd egy szinttel lejjebb.
3
Ismét lépj a legfelső rétegre és most ezt  a csillag fűzért illeszd új rétegre az egyik oldalra. xero-clarity,majd a Drop Shadow. 


Layer-Duplicate,majd az Image-Mirror-Mirror Horizontal. Vond össze ezt a két réteget a Move-Down-al. Ismét jön a Layer-Duplicate. Majd az egyik sarkánál fogva nyomd össze kisebbre. Objects-Align-Horz Center in Canvas. Ismét jön a Layer-Duplicate és megint nyomd össze kisebbé és az Objects Align-Horz Center in Canvassal a helyére illeszted.Most ezt a 3 csillagfüzéres réteget vond össze a Layers-Merge-Merge Down-al,míg mind a 3 egy rétegre kerül.
4
Lépjetek a Raster 3 rétere.Ezután már csak az fő tube képünk kerül rá,amit a sarkánál fogva kisebbítünk és oda helyezzük a képünk bal oldalára.
Vonjátok össze az összes réteget. Snowflakes:

5
Image-Add Borders-2 pixel fekete keret,majd Selection All és 30 pixeles keret,Selection Invert és töltsd ki a Gradientel. Selection Invert és Effects-3D Effects-Cuotut
Szedd le a kijelölést és ismét jön egy 2 pixeles fekete keret.
A kép kész,írd alá és jpeg-kén mentsd el.

Egy ötlet még hozzá:nagyon szép téli képeket találsz a https://pixabay.com -on és a https://unsplash.com/search/photos/wallpaper -oldalakon.Akár még png képeket is találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése