Rendszeres olvasók

2019. december 6., péntek

Játék-Karácsonyi,Télapós,Mikulásos kép



Tudom,ma van Mikulás napja,aki tegnap este el is hozta az ajándékokat a gyerekeknek.Sebaj,attól még lehet ebben a témakörben képeket készíteni.

Most az egyszer minden képet elfogadok,még a szerkesztett képeket is,mert a téli képeknél még azt is lehet.Annyit raktok fel amennyit akartok,felirattal,felirat nélkül,magyarul vagy angolul,esetleg más nyelven,a kikötésem mindössze annyi,hogy egy képet vagy többet a gyerekeknek,és úgyszintén,a felnőtteknek.

Mint írtam,lehet szerkesztett,lehet gif lehet manipulált kép,amit most akartok.

Példa képen felrakok 1-2 saját képemet:























Egy-két ötlet is jár hozzá:Ha havazásos jpeg képet készítetek,akkor a Snowflakes effektben a Hardness csúszkáját húzzátok nullára vagy más nagyon alacsony értékre hogy természetesebb legyen a havazás látványa.Amikor animálni akarjátok a havazást,akkor  a Random Seed-nél a beállítás a következő legyen 0-500-1000-1500-2000 Ennyi kell hogy még természetesebb legyen a havazás.

Használhattok különböző programokat,úgymint Squirlz Water-t. Aleo Flash-t,amelyik gif képeket is készít,nemcsak Flasht.De,használhatjátok a különálló gifeket a havazás elkészítéséhez:Itt felrakok egy párat,ezeket kaptam,és most megosztom veletek.


















Tessék választani,kinek mi kell!

Fel lehet rakni a régebbi képeiteket,a szerkesztetteket,a manipuláltakat,gothic stílusú téli képeket,gyerekeknek valókat,stb,stb,stb.

Rém jó szórakozást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése